RAAK! activiteiten

'Golf is andere fun!' Hét motto van RAAK! We gaan veel golfen, maar er zijn ook veel andere leuke activiteiten waarbij plezier voorop staat! Tijdens een RAAK!-activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spellen doen waarbij je actief en gezellig bezig bent én nieuwe vrienden maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach naar huis!


Bij RAAK! kun je kennismaken met golf en lekker spelen met je vrienden en vriendinnen. SPOT moedigt je aan en de toffe begeleiders helpen je een handje. Het RAAK!-Funpark is aanwezig bij een aantal gróóóóóte sportevenementen. Sommige spellen worden soms ook opgeblazen bij golfbanen bij jou in de buurt. In de agenda kun je de evenementen vinden die nu gepland staan, maar dit worden er steeds meer!

Vraag jouw RAAK!-clubpas aan!

Heb je al een toffe dag gehad bij RAAK!? Dan kun je natuurlijk alvast jouw eigen, énige, échte RAAK!-clubpas aanvragen. Met de pas kun je op de deelnemende golfbanen RAAK! slaan met echte golfclubs op de driving range. 

Veilig sporten (psssst dit vinden je ouders belangrijk!)

RAAK! zet zich in voor een gezond sportklimaat. Het is erg belangrijk dat de deelnemers van de RAAK!-activiteit in een veilige omgeving kennis kunnen maken met de golfsport. Daarom zijn alle begeleiders VOG gecertificeerd. Dit betekent dat gedrag uit het verleden geen bezwaar oplevert om de kinderen te begeleiden tijdens de activiteit. Daarnaast is er altijd minstens een persoon aanwezig die in het bezit is van een EHBO en/of BHV diploma.

Wil je als golfclub of -baan zelf een RAAK!-evenement organiseren? Vraag dan het Plug & Play pakket aan via info@golfraak.nl (informatie is te vinden via het NGF-informatieplein). 

  • Paginadatum 14 maart 2016