RAAK! activiteiten

'Golf is altijd RAAK!' Hét motto van GOLFTEAM RAAK! Tijdens een RAAK!-activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spellen doen waarbij je actief en gezellig bezig bent én nieuwe vrienden maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach naar huis!

Bij GOLF RAAK! kun je kennismaken met golf en lekker spelen met je vrienden en vriendinnen. Spot moedigt je aan en de toffe begeleiders helpen je een handje. Het RAAK!-Funpark is aanwezig bij een aantal gróóóóóte sportevenementen. Sommige spellen worden soms ook opgeblazen bij golfbanen bij jou in de buurt. In de agenda kun je de evenementen vinden die nu gepland staan, maar dit worden er steeds meer!

Vraag jouw RAAK!-gelukspas aan!

Heb je een toffe dag gehad bij RAAK! of wil je gewoon lekker gaan oefenen? Dan kun je natuurlijk jouw eigen, énige, échte RAAK!-gelukspas aanvragen. Met de pas kun je op de deelnemende golfbanen RAAK! slaan met echte golfclubs op de driving range. Daarnaast maak je maandelijks kans op leuke prijzen en je wordt op de hoogte gebracht van alle activiteiten. Een aantal keren per jaar hebben we nog leuke verrassingen voor de kinderen met een pasje.

Veilig sporten (psssst dit vinden je ouders belangrijk!)

GOLFTEAM RAAK! zet zich in voor een gezond sportklimaat. Het is erg belangrijk dat de deelnemers van de RAAK!-activiteiten in een veilige omgeving kennis kunnen maken met de golfsport. Daarom zijn alle begeleiders in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is er altijd ten minste één persoon aanwezig die in het bezit is van een EHBO en/of BHV diploma.

Wil je als golfclub of -baan zelf een RAAK!-evenement organiseren? Vraag dan het Plug & Play pakket aan via info@golfraak.nl (informatie is te vinden via het NGF-informatieplein).