RAAK! activiteiten

'Golf is andere fun!' Hét uitgangspunt van RAAK! We gaan veel golfen, maar er zijn ook veel andere leuke activiteiten waarbij plezier voorop staat! Tijdens een RAAK! activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spellen doen waarbij je actief en gezellig bezig bent, nieuwe vrienden maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach!

Bij een RAAK! activiteit word je ingedeeld in een team. Soms worden de teams van te voren gemaakt, dus als je met je vriend of vriendin in het team wilt, kun je dit aangeven. Met je team kun je onder enthousiaste begeleiding alle RAAK! spellen doen waarbij de muziek lekker hard staat. Kijk snel in de kalender waar en wanneer je mee kan doen en trommel je vrienden op!

Aanmelden

De RAAK! activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Vriendjes of vriendinnetjes zijn altijd welkom! Voor sommige activiteiten worden kosten gerekend, maar als je lid wordt van RAAK! zijn deze vaak gratis of je krijgt korting. Wil je nog geen lid worden, dan betaal je 5 euro voor een RAAK! activiteit. Een activiteit duurt ongeveer 1 à 1,5 uur, afhankelijk van de activiteit. De ouders kunnen zeker blijven wachten totdat de activiteit is afgelopen.

Veilig sporten

RAAK! zet zich in voor een gezond sportklimaat. Het is erg belangrijk dat de deelnemers van de RAAK! activiteit in een veilige omgeving kennis kunnen maken met de golfsport. Daarom zijn alle begeleiders VOG gecertificeerd. Dit betekent dat gedrag uit het verleden geen bezwaar oplevert om de kinderen te begeleiden tijdens de activiteit. Daarnaast is er altijd minstens een persoon aanwezig die in het bezit is van een EHBO en/of BHV diploma.

  • Paginadatum 14 maart 2016