RAAK! slaan in Schipluiden

Golfen, sumoworselen, rennen, vangen, klitteband golfen, je kunt het zo gek niet bedenken, maar het is allemaal te doen tijdens de RAAK!-dag! 

Het evenement wordt georganiseerd door de golfbaan zelf, waar een aantal onderdelen van het funpark voor je worden opgezet.

Neem je beste vriend of vriendin mee, zorg voor wat energiedrank en voor iemand die foto's van je op Instagram post. Het wordt super tof!


Zaterdag 24 juni staat onze speciale Jeugddag weer gepland. Naast de golfwedstrijden wordt er een groots Funpark opgetuigd waar de kinderen onder begeleiding van Team RAAK en ouders gratis de spellen kunnen beleven. Er wordt onder andere gegolfd in zowel teamverband als individueel, maar er is vooral aandacht voor plezier.

Vanaf 11:00 uur is iedereen vanaf 5 jaar welkom, dus neem je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee naar deze gezellige dag. Als jij je wedstrijd aan spelen bent, vermaken zij zich ondertussen in het Funpark.

Deze gezellige en drukke dag wordt afgesloten met een BBQ voor iedereen!

Alle Jeugdles deelnemers (ook al ben je net begonnen!) zijn van harte welkom en kunnen meedoen aan de wedstrijd op de Par 3 Challenge Course, maar wil je meedoen aan de wedstrijd op de Par 5 Championship Course, dan dien je in het bezit te zijn van minimaal het NGF-Baanpermissiebewijs!

De 9-holes wedstrijd op de Par 4/5 Championship Course begint vanaf 13.00 uur op de blauwe lus en op de Par 3 Challenge Course wordt er vanaf 14.00 uur gestart.

Wij rekenen dit jaar weer op mooi (golf)weer een een grote opkomst zodat we lekker samen sportief bezig kunnen zijn. 


Algemene informatie

  • Agendadatum 24 juni 2017
  • Organisator Golfbaan Delfland
  • Plaats Golfbaan Delfland - Schipluiden (net onder Delft)
  • Website Meer informatie en aanmelden