RAAK! slaan met Joost Luiten

Op zondag 20 augustus kun je bij Golfcenter Seve Rotterdam meedoen aan een clinic als je nog niet eerder gegolft hebt of pas baanpermissie hebt óf een wedstrijdje spelen als je al een handicap hebt. En weet je wat? Joost Luiten is er om je een handje te helpen. Geef je snel op, want deze kans krijg je niet vaak.

Het programma bestaat uit clinics om nog niet golfende of beginnende kinderen kennis te laten maken met de sport en een wedstrijdvorm over negen holes met verrassingen voor reeds golfende kinderen. Direct na iedere ronde is er een lekkere lunch. Joost Luiten maakt deze dag extra uniek, omdat hij voor golfertjes met een handicap van 18 of lager een felbegeerde plek ter beschikking stelt voor Beat the Pro op het KLM Open.   

Tussen 11.00 - 13.00 uur zijn de kinderen van 4 tot 8 jaar aan de beurt
Tussen 13.00 - 15.00 uur zijn de kinderen van 9 tot 12 jaar aan de beurt

Een unieke ‘thuiswedstrijd’

Joost Luiten is op dit moment de meest succesvolle Nederlandse golfer. In 2016 won hij voor eigen publiek voor de tweede keer het KLM Open en even daarvoor nam hij namens TeamNL deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Joost heeft een eigen trainingsruimte bij Golfcenter Seve Rotterdam en voor de jeugd in Rotterdam maakt hij graag ruimte vrij in zijn agenda: “Ik vind het enorm belangrijk om mijn passie over te dragen op kinderen. In een ongedwongen sfeer zoals deze opzet mogelijk maakt, in mijn eigen stad Rotterdam, is dat natuurlijk het allermooist. Ik hoop dan ook veel kinderen te mogen ontmoeten.”
Algemene informatie

  • Agendadatum 20 augustus 2017
  • Organisator Stichting Rotterdamse Sporticonen
  • Plaats Golfcenter Seve Rotterdam - Rotterdam
  • Website Meer informatie en aanmelden