RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is een heel groot golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken.

Alle remmen los in het RAAK!-Funpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter!

Team RAAK! ontvangt je graag en zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur.

Speurtocht in de baan

Ben je klaar met stuiteren in het RAAK!-funpark dan kun je onder begeleiding nog een speurtocht in de baan maken.

Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

Een échte golfles bij De Golf Academie

Bij De Golf Academie kun je een gratis golfles krijgen als je je vooraf inschrijft. Een échte golfpro geeft je in 15 minuten instructies voor een basis swing of chip.

Open tussen 10.00 en 18.00 uur 


Algemene informatie

  • Agendadatum 16 september 2017
  • Organisator RAAK!
  • Plaats KLM Open - Spijk