RAAK! slaan in Gorinchem

Het golfvirus is overgeslagen naar Gorinchem. De vesting is een weekend lang 'Gorcum Open' met ludieke golfevenementen, speciale acties en entertainment. Kom kijken en sla zelf een balletje! 

Ludieke golfevenementen

Op zaterdag 23 september organiseert de Junior Kamer Gorinchem 'Ballen op de Wallen': een uniek golftoernooi op en rond de stadswallen. De Gorcumse stadswallen worden voor een dag ingericht als * par 3 * baan. Een spectaculair parcours dat draait om de fun! Wil je zelf een balletje slaan? Dat kan beide dagen. Speel minigolf op de Varkenmarkt of - iets ludieker - voetgolf, golfdarts en meer op het Kazerneplein (zaterdag) en op de Grote Markt en Groenmarkt (zondag). Leuk voor het hele gezin!

Acties en entertainment

Tijdens Gorcum Open kun je ook heerlijk funshoppen. Het hele weekend zijn er speciale golfaanbiedingen, sportieve acties en entertainment op straat en in de winkels. Goochelen met golfartikelen, straattheater, jazzbands en op de foto in golf outfit.

Neem je beste vriend of vriendin mee, zorg voor wat energiedrank en voor iemand die foto's van je op Instagram post. Het wordt super tof!


 


Algemene informatie

  • Agendadatum 24 september 2017
  • Organisator Junior Kamer Gorinchem
  • Plaats Vesting Gorinchem - Gorinchem