Nationale Jeugdgolf KICK-OFF

Op Golfpark Almkreek organiseert GOLFTEAM RAAK! samen met Dutch Kids Golf de Nationale Jeugdgolf kick-off. Er is voor alle kinderen en meegekomen (groot)ouders een super leuk programma samengesteld.

Het leukste golfcircus van Nederland!

Mascotte Spot is er met zijn vrienden van GOLFTEAM RAAK! om in het Funpark een knotsgekke dag te beleven. Kun je nog niet golfen? Geen paniek in de confettifabriek, bij GOLF RAAK! kun je op een leuke manier kennismaken met een golfclub, -ballen en uitdagende spellen. Giechelen mag ook in het funpark en daarbij helpen we je met de sumoballen. Wedden dat je niet kunt stoppen met lachen?!

Wil je alvast bij de RAAK!-community horen? Dan kun je alvast een pasje aanvragen. Neem je pasje mee op 10 maart, dan hebben we een leuk cadeautje voor je!

Heb je al baanpermissie of handicap met wedstrijdervaring?

Heb jij de afgelopen winter hard getraind en ben je benieuwd of je al helemaal wedstrijd klaar bent? Schrijf je dan in voor het dagprogramma met een 9 holes US Kids wedstrijd in de ochtend en shortgame challenges in de middag. Bij US Kids wedstrijden speel je in leeftijdscategorieen en vanaf andere tees, die passen bij jouw leeftijdsgroep. Zo kun jij net als de professionals birdies en parren scoren!

Opvang voor opa's, oma's, papa's en mama's,

Normaal gesproken is er een kinderopvang, maar tijdens de Jeugd kick-off draaien we de rollen om. Als jullie lekker bezig zijn, kunnen de opa's, oma's, papa's en mama's zich ook vermaken. Er is een super leuk programma met een golfclinic, yoga- en fotografieworkshop en een leuke wandeling door de baan.

Algemene informatie