Open Amsterdams golfweekend

Op zaterdag 12 me organiseert Golfcentrum Hoge Dijk het Open Amsterdam Golfweekend. Hét evenement voor beginnende en ervaren golfers, zowel jong als oud. Deze dagen, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en de golfbaan in Amsterdam.

Het RAAK-funpark!

Jullie kunnen deze dag helemaal los in het funpark van GOLF RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knots golfen in een èchte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door gaten schieten en punten verzamelen. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

Een dag voor jong en oud

De hele dag staat in het teken van plezier en gezelligheid. Voor de kinderen is er vanaf 10.30 uur natuurlijk het RAAK!-funpark om samen met leeftijdsgenootjes kennis te maken met golf en vooral heel veel te lachen. Golfacademy De Hoge Dijk organiseert gratis introductielessen en een putting wedstrijdje waar iedereen aan mee kan doen. Kortom een mooie kennismaking met golf voor de héle familie.

Dag- & nachtwedstrijd

Voor de golfers met iets meer ervaring staat er die avond een heuse Dag&Nacht wedstrijd (inderdaad golfen bij daglicht en bij maanlicht) op het programma.
Ook op zondag zijn er nog wedstrijdjes. Dus kijk vooral welk onderdeel van het programma jou en je familie aanspreekt.

Algemene informatie

  • Agendadatum 12 mei 2018
  • Organisator Golfcentrum De Hoge Dijk
  • Plaats Golfcentrum De Hoge Dijk - Amsterdam
  • Website Meer informatie en aanmelden