VINEA Golfkamp

Wat is er toffer dan een paar dagen met je vrienden en vriendinnen op kamp om te leren golfen of beter te worden in golf? De zomerkampen worden georganiseerd door VINEA kampen en Dutch Kids Golf en zijn voor zowel golfende kinderen als voor kinderen die nog geen ervaring hebben met golf.

Wow een golfkamp! Wat ga je dan doen?

Vervelen hoef je je nooit!

Tijdens een VINEA golfkamp draait het om golfen en plezier: (beter) leren golfen in een veilige omgeving en gezelligheid staat voorop. Met grappige spellen en technische trainingen worden jouw golf-skilsssss bijgebracht. Gedurende de week zijn er leuke team wedstrijdjes zoals een 'Ryder Cup', zijn er verschillende fysieke uitdagingen en is er natuurlijk genoeg tijd om tussendoor lekker te chillen of andere activiteiten te ondernemen. Er zijn mountainbikes beschikbaar en je kunt bijvoorbeeld lekker naar het strand, gaan zwemmen in het golfslagbad van Alkmaar. De leuke reisleiding verzint ook de mooiste avondprogramma’s, dus vervelen hoef je je nooit!

Je eindigt de week op zaterdag met de 'Family Foursome', een superleuke 9-holes wedstrijd waar je samen met een familielid een team vormt. Zo kun je laten zien wat je gedurende de week hebt geleerd!De kampen duren 7 dagen, dus het is eigenlijk een kleine vakantie! Er zijn in totaal 6 kampen die 6 weken achter elkaar plaatsvinden.

Golfen met je eigen RAAK!-golfset!

Tijdens het kamp kun je ervoor kiezen om voor een week een golfset te huren of direct aan te schaffen. Dan heb je na het kamp gelijk je eigen set!


Algemene informatie

  • Agendadatum 19 augustus 2018
  • Organisator VINEA en Dutch Kids Golf
  • Plaats Golfbaan Sluispolder - Alkmaar
  • Website Meer informatie en aanmelden