RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken.

Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'?

Team RAAK! ontvangt je graag. Zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. 

Op vrijdag zijn er tot 15.30 uur schoolklassen op uitnodiging. Daarna ben je van harte welkom! Op zaterdag en zondag zijn er nog meer activiteiten. Dus kom vooral in het weekend en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Met jouw RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot het KLM OPEN! Laat je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan.

Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

Ben je klaar met golfen?

TIP! Dichtbij het terrein van het KLM Open - In het Lingebos - is ook de Optimist on Tour te vinden! Leer zeilen, suppen of kanovaren met je vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Kijk voor meer informatie op optimistontour.nl en meld je aan om alvast zeker te zijn van een plekje.

Algemene informatie