RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken.

Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'?

Team RAAK! ontvangt je graag. Zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. 

(Open tussen 10.00 en 18.00 uur)

Met jouw RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot het KLM OPEN! Laat je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan.

Rondleidingen door NGF-jeugdselectiespelers

Tussen 10.00 en 13.00 uur worden er rondleidingen georganiseerd door NGF-jeugdselectiespelers. Talenten die misschien iets ouder zijn dan jij, kun je het hemd van het lijf vragen. Ze nemen jullie in groepjes mee naar de driving range en kijken samen naar de wedstrijd. Ondertussen vertellen zij hun tips en tricks als topsporter, een unieke ervaring! Inschrijven voor de rondleidingen kan door je te melden bij de tent van GOLF RAAK!

Terug van weggeweest: De KLM Open Club Challenge

Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud organiseren we de KLM Open Club Challenge. Behalve dat het woord een tongbreker is, is het een battle tussen 6 kinderen van een golfclub die onder aanmoediging van Spot en alle andere supporters de strijd met elkaar aangaan. Ronde 1 is van 11.00 tot 12.30 uur en ronde 2 is van 13.00 tot 14.30 uur. 
Wil jij je met je club aanmelden voor deze challenga, vraag dan of jouw golfpro, coach of iemand van de jeugdcommissie contact opneemt met patty.smit@ngf.nl. 

Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

Algemene informatie