RAAK! op HISWA

Tijdens de HISWA vindt voor de derde keer ook de Funsports Xperience plaats, een indoor evenement gericht op het proberen van verschillende sporten. In 2019 worden hier nog andere sporten aan toegevoegd, waaronder beachvolleybal, skiƫn, snowboarden, hockeyen en GOLF!
Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2019, vindt ook de HISWA Sport Xperience plaats. Het tofste indoor sportevenement van Nederland voor kinderen t/m 16 jaar, waar je diverse (water)sporten kunt uitproberen. Je kunt komen zeilen, golfsurfen, kanovaren, skimboarden, hockeyen, volleyballen, skiën, golfen en nog véél meer! Zeker zijn van een plekje? Meld je dan gelijk aan!
Probeer meer dan 5 sporten in 1 middag!

Kinderen gratis!

Jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene met een geldig toegangsbewijs. Golfers mogen wij een korting aanbieden van € 2,50 op de online toegangsprijs (dus van € 12,50 voor € 10,-). Je ouders kunnen hier een kaartje kopen en gebruik kortingscode GBHIS19.

Wil je met de hele klas tegelijk komen? Dat kan ook! Er is nog een aantal plekken vrij onder schooltijd! De juf of meester kan contact opnemen via hiswa.sport.xperience@sportivents.nl

Kom golfen tijdens de HISWA Sport Xperience
Bron: GOLFRAAK.NL

Algemene informatie