RAAK! op HISWA

Tijdens de HISWA vindt voor de derde keer ook de Funsports Xperience plaats, een indoor evenement gericht op het proberen van verschillende sporten. In 2019 worden hier nog andere sporten aan toegevoegd, waaronder beachvolleybal, skiƫn, snowboarden, hockeyen en GOLF!

Helemaal losgaan in het RAAK!-funpark!

Er zijn weer super leuke spellen om de eerste golfvaardigheden onder de knie te kunnen krijgen en vooral veel plezier te hebben. Je kunt weer helemaal losgaan met punten verzamelen bij 'hole in the wall', golfdarts en het minigolf-parcours. Ook is er een échte slagkooi met golfclubs en echte golfballen zodat je ook écht kunnen leren golfen. Natuurlijk is SPOT de mascotte er om je aan te moedigen!

Wanneer kun je meedoen en hoe?

Op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 maart worden er schoolklassen en BSO's uitgenodigd uit de gemeente Amsterdam. Op zaterdag 9 en zondag 10 maart is iedereen van harte welkom op het moment dat het jou uitkomt! Er is een groot parcours met andere sporten zodat je van alles kunt proberen. Als je hebt geprobeerd wat je leuk vindt, krijg je bij de centrale balie een diploma en wat leuks mee naar huis. 

Heb je het golfvirus te pakken?

Vraag dan je eigen RAAK!-golfpas aan. Met deze pas kun je bij de deelnemende golfbanen GRATIS kennismaken met het échte golf, krijg je korting op toffe RAAK!-spullen en kunnen we je op de hoogte brengen van nog meer fun! Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de pas. Enneee...pssst, je kunt misschien wel wat winnen met de maandelijkse trekking, want iedereen heeft een RAAK!-geluksnummer! 

> Vraag gelijk je eigen RAAK!-pasje aan

Algemene informatie