Nationale Jeugdgolf KICK-OFF

Op Golfbaan Bentwoud organiseert Dutch Kids Golf samen met GolfSixes en Golfteam RAAK! de Nationale Jeugdgolf kick-off. Er is voor alle kinderen een super leuk programma samengesteld. Of je nu wél of nog niet kunt golfen! Enne ook voor de meegekomen (groot)ouders is er opvang geregeld. (Onderaan de pagina kun je je gratis aanmelden!)

RAAK! spelletjes in overvloed!

Kun je nog niet golfen? Geen paniek in de confetti fabriek, bij GOLF RAAK! kun je op een leuke manier kennismaken met een golfclub, -ballen en uitdagende spellen. Giechelen mag ook tijdens de activiteiten. Wedden dat je niet kunt stoppen met lachen ennnnn golfen?!

Wil je alvast bij de RAAK!-community horen? Dan kun je alvast een pasje aanvragen. Neem je pasje mee op 10 maart, dan hebben we een leuk cadeautje voor je! 😉

Heb je al een baanpermissie of handicap met wedstrijdervaring?

Heb jij de afgelopen winter hard getraind en ben je benieuwd of je al helemaal wedstrijd klaar bent? Schrijf je dan in voor het dagprogramma met een 9 holes Dutch Kids Golf wedstrijd. Bij deze wedstrijden speel je in leeftijdscategorieën en vanaf andere tees, die passen bij jouw leeftijdsgroep. Zo kun jij net als de professionals birdies en parren scoren! Wil je liever samen met andere kids in een team spelen? Dan kun je je inschrijven voor de GolfSixes wedstrijdjes.

Opvang voor opa's, oma's, papa's en mama's,

Normaal gesproken is er een kinderopvang als de ouders wat leuks gaan doen, maar tijdens de Jeugdgolf Kick-off draaien we de rollen om. Als jullie lekker bezig zijn, kunnen de opa's, oma's, papa's en mama's zich ook vermaken. 

Jeugdgolf Kick-off 10 maart 2019
Bron: GOLFRAAK.NL

Algemene informatie

  • Agendadatum 10 maart 2019
  • Organisator Dutch Kids Golf - GOLFTEAM RAAK! en Golfbaan Bentwoud
  • Plaats Golfbaan Bentwoud - Benthuizen (bij Zoetermeer)
  • Website Meld je direct GRATIS aan!