RAAK! slaan tijdens de Koningsspelen

Op vrijdag 12 april vinden voor de 6e keer de Koningsspelen plaats in héél Nederland! Golf RAAK! is voor deze gelegenheid in Harderwijk te vinden.

Door heel Nederland geven golfclubs en -banen clinics bij basisscholen of de klassen gaan naar de échte baan toe. Met je klas samen sporten is natuurlijk het allerleukst! Op sommige locaties zijn spellen van RAAK! aanwezig en bij andere evenementen wordt het op een andere manier super leuk gemaakt om golf te proberen. 

Oefen de PASAPAS!

Op de website van de Koningsspelen kun je je voorbereiden en allemaal knutsels maken. De PASAPAS is hèt liedje van Kinderen voor Kinderen dat om 9.30 u door heel Nederland wordt gedanst. Daarmee worden de Koningsspelen officieel geopend. Zorg er dus voor dat je deze dans héél goed onder de knie krijgt voor een goede warming-up!

Kinderen voor Kinderen maakte weer het Koningslied!
Bron: Koningsspelen 2019

Heb je het golfvirus te pakken?

Vraag dan je eigen RAAK!-golfpas aan. Met deze pas kun je bij de deelnemende golfbanen GRATIS kennismaken met het échte golf, krijg je korting op toffe RAAK!-spullen en kunnen we je op de hoogte brengen van nog meer fun! Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de pas. Enneee...pssst, je kunt misschien wel wat winnen met de maandelijkse trekking, want iedereen heeft een RAAK!-geluksnummer! 

> Vraag gelijk je eigen RAAK!-pasje aan

Algemene informatie

  • Agendadatum 12 april 2019
  • Organisator Koningsspelen Harderwijk - GOLFTEAM RAAK!
  • Plaats Sportcomplex de Sypel - Harderwijk