swane beker girlz

Girlz Golf

Op zondag 6 oktober is het weer zover, het allerleukste Girlz evenement van het jaar! Golfclub De Dommel in Michielsgestel (bij Vught) kleurt geheel in het roze. Alle golfende Girlz, maar ook alle (nog) niet golfende Girlz, zijn van harte welkom, dus neem je zus en vriendin mee. De hele dag door zullen er, behalve golfwedstrijden en een golfclinic, ook allerlei andere leuke meiden-activiteiten zijn.

Mevrouw Swanebeker


Oorspronkelijk was de Mevrouw Swanebeker een individuele strokeplay wedstrijd, maar de laatste jaren is het evenement uitgegroeid tot een Girlz Golf evenement voor meisjes van alle leeftijden en niveaus. Van beginner tot gevorderde, maar ook voor meisjes die nog nooit gegolft hebben.

Op 6 oktober kleurt de Dommel helemaal roze en zijn er diverse golf activiteiten. Daarnaast zijn de hele dag in en om het clubhuis allerlei superleuke activiteiten waar iedereen van harte welkom is.

Naast de individuele golfwedstrijd is er ook een 9 holes teamwedstrijd waarvoor zowel individueel als per team ingeschreven kan worden. Vanaf hcp 54 kan hier aan deelgenomen worden. Roze kleding is geen verplichting, maar wel heel erg leuk!

Voor alle vriendinnetjes, zusjes, buurmeisjes en klasgenootjes is er ‘s middags een heel leuk kennismakingsprogramma.

Wil je deelnemen aan de golfwedstrijd of de golfclinic? Klik dan hier!


Algemene informatie

  • Agendadatum 6 oktober 2019
  • Organisator Golfclub De Dommel
  • Plaats Golfclub De Dommel - Sint-Michielsgestel
  • Website Meer informatie en aanmelden