Girlz Golf

Op zaterdag 7 september 2019 organiseert Golfclub Bergvliet hun Open Golfdag. Hét event voor beginnende en ervaren golfers, zowel jong als oud. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golfclub Bergvliet.

Mevrouw Swanebeker

Oorspronkelijk was de Mevrouw Swanebeker een individuele strokeplay wedstrijd, maar de laatste jaren is het evenement uitgegroeid tot een Girlz Golf evenement voor meisjes van alle leeftijden en niveaus. Van beginner tot gevorderde, maar ook voor meisjes die nog nooit gegolft hebben.

Op 6 oktober kleurt de Dommel helemaal roze en zijn er diverse golf activiteiten. Daarnaast zijn de hele dag in en om het clubhuis allerlei superleuke activiteiten waar iedereen van harte welkom is.

Naast de individuele golfwedstrijd is er ook een 9 holes teamwedstrijd waarvoor zowel individueel als per team ingeschreven kan worden. Vanaf hcp 54 kan hier aan deelgenomen worden. Roze kleding is geen verplichting, maar wel heel erg leuk!


Voor alle vriendinnetjes, zusjes, buurmeisjes en klasgenootjes is er ‘s middags een heel leuk kennismakingsprogramma.

Wil je deelnemen aan de golfwedstrijd of de golfclinic? Klik dan hier! Algemene informatie

  • Agendadatum 6 oktober 2019
  • Organisator Golfclub De Dommel
  • Plaats Golfclub De Dommel - Sint-Michielsgestel
  • Website Meer informatie en aanmelden