RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. In 2019 is het de 100ste editie van het KLM Open, dus extra feest!

Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

De RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'. Met het nieuwe spel 'golfpong' leer je hoe je met een klein boogje de bal in één van de 6 bakken kunt chippen en de 'Sla je slagkooien' met échte golfclubs en échte ballen kun je voelen hoe het is om RAAK! te slaan.

Kom met je klas of school langs!

Schoolklassen 4 t/m 8 van het basisonderwijs zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 12 of vrijdag 13 september gratis langs te komen op dit golftoernooi voor een sportief programma en uiteraard een kijkje bij het toernooi middels een rondleiding. Alle informatie hierover kun je per e-mail aanvragen via: info@golfraak.nl. Als je alvast doorgeeft welke klas(sen) en hoeveel kinderen het betreft, kunnen we er zo snel mogelijk werk maken. (vol = vol 😊)

Als de klassen zijn ingedeeld, worden alle details goed besproken om een onvergetelijke ochtend te organiseren. Misschien kan er voor of na het golfen nog een andere sport zoals bijvoorbeeld zeilen aan jullie programma worden toegevoegd. 

Op donderdag zijn er tot 15.30 uur schoolklassen ingedeeld. Daarna ben je van harte welkom voor de vrije inloop. Zodra er een groepje is, kun je het RAAK!-avontuur starten! Op zaterdag en zondag zijn er nog meer activiteiten. Dus kom vooral ook in het weekend en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Algemene informatie