RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. In 2019 is het de 100ste editie van het KLM Open, dus extra feest!

Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

De RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter. Ook is er een nieuw spel te proberen! Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'?

Team RAAK! ontvangt je graag. Zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. 

Op donderdag zijn er tot 15.30 uur schoolklassen op uitnodiging. Daarna ben je van harte welkom! Op zaterdag en zondag zijn er nog meer activiteiten. Dus kom vooral in het weekend en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Met jouw RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot het KLM OPEN! Laat je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan.

Binnenkort worden er nog andere activiteiten voor kinderen bekend gemaakt.

Algemene informatie