RAAK! tijdens het KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. In 2019 is het de 100ste editie van het KLM Open, dus extra feest!

Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

De RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'. Met het nieuwe spel 'golfpong' leer je hoe je met een klein boogje de bal in één van de 6 bakken kunt chippen en de 'Sla je slagkooien' met échte golfclubs en échte ballen kun je voelen hoe het is om RAAK! te slaan.

Met jouw RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot het KLM OPEN! Laat je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan.

Binnenkort worden er nog andere activiteiten voor kinderen bekend gemaakt.

Algemene informatie