(geannuleerd) Olympic Festival

Wil jij golfen op het strand? Het kan vanaf 24 juli t/m 9 augustus in Scheveningen. Het Funpark van GOLF RAAK! is er natuurlijk bij, maar er zijn ook nog andere leuke sporten te proberen.

Géén Olympic Festival in 2020 vanwege COVID-19 virus

Op 25 maart 2020 is besloten dat de Olympische Spelen in 2020 niet zullen plaatsvinden vanwege de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. De Olympische Spelen zullen plaats vinden 2021 zodat alle deelnemers zich goed kunnen voorbereiden. Het Olympic Festival verschuift samen met de Olympische Spelen naar 2021. 

GOLF RAAK! op het strand

Resulteert een golfles van 20 minuten direct in een wereldse swing? Of verdien je de meeste punten bij de ‘hole in the wall’? Ontdek de golfsport en het talent in jezelf! Onder begeleiding kunnen volwassenen en kinderen ervaren hoe magisch een eerste contact van een golfclub met een bal is. Kom swingen in de slagkooien, chippen in het water en putten op de mini-green. Voor kinderen kan de lol niet op met de toffe golfspellen waar punten verzamelen nog nooit zo leuk was.

We zijn er van vrijdag 24 juli tot en met zondag 9 augustus iedere dag!

Sowieso vormt het Funpark de basis. Wat er vervolgens van dag tot dag precies te beleven is, wordt steeds in kleine stukjes bekend gemaakt. De ene dag is namelijk gereserveerd voor basisschoolklassen op uitnodiging en de andere dag doet mascotte SPOT mee aan een mascotterace of kun je met een stempelkaart alle sporten op het terrein proberen. Zodra er meer bekend wordt over de ticketprijzen, het algemene programma of andere leuke weetjes, dan melden we dat zo snel mogelijk! Houd deze website en onze social media kanalen dus goed in de gaten. Wil je ècht niks missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (laat onderaan deze pagina je e-mailadres achter πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ).

 

Algemene informatie