(geannuleerd) KLM OPEN

Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken.

Helaas in 2020 geen KLM Open

Het KLM Open gaat in 2020 helaas niet door vanwege het coronavirus. Hopelijk kan het in 2021 wel plaatsvinden.

Alle remmen los in het GOLF RAAK!-funpark

De GOLF RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'. Met het nieuwe spel 'golfpong' leer je hoe je met een klein boogje de bal in één van de 6 bakken kunt chippen en de 'Sla je slagkooien' met échte golfclubs en échte ballen kun je voelen hoe het is om RAAK! te slaan.

Kom met je klas of school langs!

Schoolklassen 4 t/m 8 van het basisonderwijs zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 17 of vrijdag 18 september gratis langs te komen op dit golftoernooi voor een sportief programma en uiteraard een kijkje bij het toernooi middels een rondleiding. Alle informatie hierover kun je per e-mail aanvragen via: info@golfraak.nl. Als je alvast doorgeeft welke klas(sen) en hoeveel kinderen het betreft, kunnen we er zo snel mogelijk werk maken. (vol = vol 😊)

Als de klassen zijn ingedeeld, worden alle details goed besproken om een onvergetelijke ochtend te organiseren. 

Op donderdag zijn er tot 15.30 uur schoolklassen ingedeeld. Daarna ben je van harte welkom voor de vrije inloop. Zodra er een groepje is, kun je het GOLF RAAK!-avontuur starten! Op zaterdag en zondag zijn er nog meer activiteiten. Dus kom vooral ook in het weekend en neem je vrienden en vriendinnen mee!

  • Auteur TEAM GOLF RAAK!

Algemene informatie

  • Agendadatum 17 september 2020
  • Organisator TEAM GOLF RAAK!
  • Plaats Bernardus Golf - Cromvoirt