RAAK! golfclinic en meet & greet Dex Elmont!

Het jaarlijkse Familietoernooi bereikt zijn hoogtepunt tijdens de finaledag op Golfclub Amelisweerd in Utrecht. Deze dag staat altijd in het teken van gezelligheid met de hele familie. Dit jaar zal RAAK! ook aanwezig zijn met een golfclinic en meet & greet met Dex Elmont. Kom je jouw familie aanmoedigen tijdens het familie golftoernooi of heb je gewoon zin in een leuke RAAK!-clinic? Neem dan je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee voor een súper leuke middag.

Dé RAAK!-Golfclinic

RAAK! organiseert een golfclinic van golfpro Floris de Haas om de eerste kneepjes van het vak te leren óp de golfbaan. Floris geeft in een groep van maximaal 50 kinderen iedereen de aandacht om 's middags naar huis te kunnen met de eerste golfervaring of als het al beter kunt, geeft hij je tips op jouw niveau. Schrijf je onderaan in voor de RAAK!-Golfclinic tussen 11.30u en 12.30u. 

Meet & Greet & RAAK!

Na de clinic kun je Dex Elmont ontmoeten. Dex is geen golfer, maar heeft wel heel veel met grepen. Judogrepen wel te verstaan. Hij zal zijn eerste stappen op de golfbaan zetten en meedoen met de golfclinic. Na het golfen neemt hij de tijd om jullie prangende vragen te beantwoorden en zal hij laten zien hoe de houdgreep werkt of vlieg je op het gras als hij je een 'ippon' leert. Dex is een judoka van #TEAMNL die naar de Olympische Spelen van Peking, Londen én Rio de Janairo is geweest. Hij werd in 2014 Europees kampioen in zijn klasse en behaalde een aantal zilveren en bronzen medailles op andere Europese en Wereld Kampioenschappen. 

Golfen met het Jeugdsportfonds

Dex is één van de ambassadeurs van het Jeugdsportfonds en hij komt laten zien dat golfen mogelijk is voor iedereen. Het Jeugdsportfonds is sinds begin 2016 het goede doel van het Familietoernooi. Tijdens het jaarlijkse NGF Golf Awards gala wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Het Jeugdsportfonds biedt kinderen die graag willen, maar dit om financiële niet kunnen, de mogelijkheid om te sporten. Sinds kort is dit ook mogelijk voor golf.

Algemene informatie

  • Agendadatum 9 oktober 2016
  • Organisator RAAK!
  • Plaats Golfclub Amelisweerd - Utrecht

Meld je hier aan voor dit evenement

Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.