Jurassic Golf

Golfen tussen de levensgrote dinosaurussen! Wie wil dit nou niet? Op 18 juni is jouw kans! Dan staat het RAAK! Funpark bij Jurassic Golf Adventure in Gouda. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen meedoen aan de toffe activiteiten met hun vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes.

RAAK! tussen de dinosaurussen

Het evenement vindt plaats bij Golfbaan IJsselweide waar sinds kort levensgrote dino's het decor vormen voor de 18 'mini holes'. Naast minigolf op het Jurassic golfterrein is het mogelijk om allerlei gave RAAK!-spellen te doen. Meld je hieronder snel aan voor deze activiteit.

Programma en kosten

Voor kinderen die lid zijn van RAAK! bedragen de kosten voor dit evenement € 5. Wanneer je nog geen lid bent van RAAK! dan betaal je € 10. Reden genoeg om je ook snel aan te melden voor het RAAK!-lidmaatschap.

Jurassic Golf is het beste per auto te bereiken. Het adres is: Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda. Telefoonnummer: 0182 - 583933. Wil je meer weten over Jurassic Golf Adventure Park Gouda kijk dan op de website: www.jurassicgolf.nl


*Wil je naast de RAAK!-activiteit op 18 juni naar Jurassic Golf Adventure Park Gouda dan ontvang je € 3,- korting op vertoon van je lidmaatschapspas van RAAK!. Je speelt dan slechts voor € 5,- een 18-holes rondje golf!


Algemene informatie

  • Agendadatum 18 juni 2016
  • Organisator RAAK!
  • Plaats Jurassic Golf - Gouda
  • Prijs leden € 5,00
  • Prijs niet-leden € 10,00

Meld je hier aan voor dit evenement

Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.