KLM Open dag 4

Beeld: Getty Images
Van 8 t/m 11 september 2016 vindt het KLM Open plaats. Het grootste golftoernooi van Nederland. Maar liefst 50.000 golfliefhebbers komen hier jaarlijks naartoe om alle topgolfers uit de wereld tegen elkaar te zien strijden. Wij willen hier samen met jou graag een spektakel van maken en daarom is RAAK! álle vier de dagen aanwezig!

RAAK! tijdens het KLM Open

Het KLM Open is een heel groot sportevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken in het RAAK! Funpark.


Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! Meld je onderaan deze pagina zo snel mogelijk aan om zelf of met je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje mee te doen. De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel of juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, racen in een buggy, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter!

Programma en kosten

Het RAAK! Funpark is vrij toegankelijk tussen 9.30 uur en 11.00 uur en tussen 14.30 uur en 17.00 uur* voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Je kunt uiteraard een vriendje of vriendinnetje meenemen. Team RAAK! ontvangt je graag en zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. Om alle spellen uit te kunnen voeren, is het fijn als je ouders je na 2 à 2,5 uur weer ophalen. Uiteraard krijg je een leuk aandenken en een high five!


Toegang tot het RAAK! Funpark is gratis en RAAK! leden kunnen zelfs gratis naar het KLM Open op vertoon van jouw RAAK! ledenpas. * Op zondag zijn er tussen 11.00 uur en 14.30 uur georganiseerde challenges voor club die zich hebben ingeschreven.
 Algemene informatie

  • Agendadatum 11 september 2016
  • Organisator RAAK!
  • Plaats The Dutch - Spijk (Gemeente Lingewaal)

Meld je hier aan voor dit evenement

Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.