Olympic Experience

Olympic Golf Experience 6 - 21 augustus

Ruim 2 weken is RAAK! op het strand te vinden tijdens de Olympic Experience. Heerlijk in je korte broek en op slippers genieten van toffe golfactiviteiten. Tijdens de Olympic Experience kun je ook nog 20 andere sporten beoefenen. Alles staat in het teken van de Olympische Spelen die op hetzelfde moment aan de andere kant van de wereld worden gehouden.

RAAK! activiteit

De Olympic Experience van 6 tot en met 21 augustus is één van de grote RAAK!-evenementen van 2016. Als RAAK!-lid ben je van harte uitgenodigd om daar aan mee te doen! Het RAAK!-Funpark is uiteraard aanwezig waar je golfballen in zwembadjes en naar de zee moet mikken en de bewegende RAAK!-mascotte moet zien te raken. Onder leiding van een echte vlogger helpen we je bij het maken van je eigen video-blog, die je kunt delen met je vrienden! Natuurlijk maak je kans op het winnen van leuke prijzen. 

De eerste 150 RAAK!-leden die een vriendje en/of vriendinnetje meenemen krijgen zelf gratis toegang!

Naast golf kun je ook een kijkje nemen bij een van de 26 andere sporten. ’s Avonds kijk je live naar de wedstrijden van de Nederlandse olympiërs. Ook wordt live geschakeld met het Holland Heineken House in Rio, en natuurlijk met de golf-olympiërs zelf. Elke dag staat er een andere sport centraal – op vrijdag 12 augustus is dat golf. Kijk ook op olympicexperience.nl.

Voor wie, hoe laat en wat kost het?

De Olympic Experience is voor iedereen toegankelijk! Dagelijks is de Olympic Experience open van 10.00 uur tot 18.00 uur. In de avond zijn de activiteiten gesloten, maar kan je de Olympische Spelen op groot scherm zien. Toegang tot de Olympic Experience is €5,- voor kinderen (tot 18 jaar) en €10,- voor volwassenen. Gezien de verwachte drukte kun je het beste met openbaar vervoer naar Scheveningen komen. Bestel je toegangskaarten op olympicexperience.nl.

De eerste 150 RAAK!-leden die hun vriendje en/of vriendinnetje meenemen naar de Olympic Experience krijgen zelf gratis toegang op de golfdag (vrijdag 12 augustus)! Mail je naam en die van je vriendje/vriendinnetje naar olympicgolf@ngf.nl

Heb je verder nog vragen over de Olympic Experience, neem contact op met Jaco Schippers via olympicgolf@ngf.nl of 030-242 63 70

Algemene informatie

  • Agendadatum 16 augustus 2016
  • Organisator RAAK!
  • Plaats Het sportstrand van Den Haag - Den Haag