Het RAAK! Funpark!

Kom jij spelen in hét supergave Funpark? Hier kun je alvast spieken hoe de spellen werken én de beste tactiek bedenken!

SUMOGOLF

BOÍNNNK! Wie stuitert er het eerste van de mat af? In de sumo-golfbal ben je goed beschermd en kun je je tegenstander van de mat af werken. Dit spel wil je echt niet missen! 

SLA JE SLAG!

Slag je slag in de enige echte RAAK! slagkooi! Jouw teamgenootje laat de golfbal via een buis naar beneden rollen. Je bal verdwijnt in een groot net en op de snelheidsmeter kun je zien hoe hard je geslagen hebt. Met een team kun je tegen elkaar spelen en de snelheden bij elkaar optellen. Uiteraard krijg je tips van de begeleider hoe je de bal nóg beter kunt raken.BUGGY RACEN

Bij RAAK! mag je met de buggy zo hard scheuren als je wilt. In twee teams ga je zo snel mogelijk de golftas achterop de buggy vullen met alles wat je onderweg tegenkomt. In de bunker ligt een golfclub, maar wat ligt er in het water? Wie het eerst met een gevulde golftas onder de finishboog rijdt, heeft de Buggy Race gewonnen.PUZZEL MAAR RAAK!

Puzzel je een foto Anne van Dam of de RAAK! mascotte? Bij het fluitsignaal laat de spelbegeleider een van de foto’s zien die met de puzzelstukken gemaakt kan worden. Om beurten ren je naar de puzzel en je puzzelt het stukje waarvan je zeker weet dat deze goed is op de juiste plaats. Als je je teamgenoot een high five hebt gegeven, mag je maatje het volgende stukje leggen. 


DART GOLF

We gaan darten met ballen én een golfclub. Je speelt steeds drie ballen van dezelfde kleur. Alle punten van jouw kleur worden bij elkaar opgeteld. Jouw teamgenootje gaat daarna met een andere kleur ballen hetzelfde doen.  

RAAK! MINI GOLF

Speel dit spel in tweetallen waarbij je met een tweetal speelt tegen een tweetal van een ander team. Welk tweetal speelt de bal in het minst slagen in de hole? We spelen foursome, dit betekent dat je om de beurt slaat net zo lang tot de bal in de hole ligt of je niet meer kunt winnen. Het tweetal dat de bal in het minst aantal slagen in de hole speelt wint en mag beginnen op de volgende hole.  HOLE IN THE WALL

Samen met je team scoor je zoveel mogelijk punten om de ballen RAAK! te schieten in de gaten. Van welke kleur liggen de meeste ballen achter de muur? De mascotte komt je vast even aanmoedigen en als het te lastig is, mag je de ballen ook gewoon gooien.  

STORMBAAN

Klaar voor de start? AF! Je springt over de hindernissen, kruip onder het net door, ren zigzaggend tussen de paaltjes door en gooi de bal in de korf! Je teamgenootje legt hetzelfde parcours af en jij houdt je vingers gekruist of hij eerder binnenkomt dan de tegenstander. 

KNOTSGOLF

‘Team rood’ en ‘team blauw’ spelen tegen elkaar een potje knotsgolf. Tactisch samen spelen zal jullie de meeste doelpunten opleveren. Misschien wil de mascotte wel bij jullie keepen of hij moedigt jullie super enthousiast aan! 

  • Paginadatum 4 augustus 2016