GOLF RAAK! agenda

'Golf is altijd RAAK!' Hét motto van TEAM GOLF RAAK! Tijdens een GOLF RAAK!-activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spellen doen waarbij je actief en gezellig bezig bent én nieuwe vrienden maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach naar huis!

Bij GOLF RAAK! kun je kennismaken met golf en lekker spelen met je vrienden en vriendinnen. Mascotte Spot moedigt je aan en de toffe begeleiders helpen je een handje. Het GOLF RAAK!-Funpark is aanwezig bij een aantal gróóóóóte sportevenementen. Sommige spellen worden soms ook opgeblazen bij golfbanen bij jou in de buurt. In de agenda kun je de evenementen vinden die nu gepland staan, maar dit worden er steeds meer!

>> Vraag jouw GOLF RAAK!-gelukspas aan!

Heb je een toffe dag gehad bij GOLF RAAK! of wil je gewoon lekker gaan oefenen? Dan kun je natuurlijk jouw eigen, énige, échte GOLF RAAK!-pas aanvragen. Met de pas kun je op de deelnemende golfbanen RAAK! slaan met echte golfclubs op de driving range. Daarnaast maak je maandelijks kans op leuke prijzen en je wordt op de hoogte gebracht van alle activiteiten. Een aantal keren per jaar hebben we nog leuke verrassingen voor de kinderen met een pasje.