(geannuleerd) RAAK! slaan tijdens de Koningsspelen

Op ruim 6.000 basisscholen worden de Koningsspelen gevierd. Samen ontbijten, samen sporten en samen plezier maken.

Géén Koningsspelen in 2020 vanwege COVID-19 virus

Op 16 maart 2020 is besloten dat de Koningsspelen in 2020 niet zullen plaatsvinden vanwege de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. De volgende Koningsspelen zullen weer worden georganiseerd in april 2021 (waarschijnlijk op de laatste vrijdag voor de meivakantie).

Golfen tijdens de Koningsspelen

Door heel Nederland geven golfclubs, -banen en -pro's clinics bij basisscholen of de klassen gaan naar de golfbaan toe. Met je klas samen sporten is natuurlijk het allerleukst! Op sommige locaties zijn spellen van GOLF RAAK! aanwezig en bij andere evenementen wordt het op een andere manier super leuk gemaakt om golf te proberen.

Zorg voor een goede voorbereiding!

Op de website van de Koningsspelen kun je je voorbereiden en allemaal knutselwerkjes maken. Er verschijnt ook nog een liedje van Kinderen voor Kinderen die om 9.30 u door heel Nederland wordt gedanst. Daarmee worden de Koningsspelen officieel geopend. Zorg er dus voor dat je deze dans héél goed onder de knie krijgt voor een goede warming-up! Het dansje van 2020 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Zorg voor wat energiedrank en voor iemand die foto's van je op Instagram post. Het wordt super tof!

Ook golfen met jouw klas?

Wil je met jouw klas ook golfen tijdens de Koningsspelen? De juf of meester kan op de website van de Koningsspelen een Koningsmatch maken met een golfclub in de buurt. Als er geen golfclub beschikbaar is, kun je de juf of meester in contact brengen met de golfbaan bij jou in de buurt. Dat zal toch super leuk zijn? GOLF RAAK! op jouw school?


 


Algemene informatie