Het GOLF RAAK! Funpark bij Westerpark Golf Academy

In Zoetermeer op Westerpark Golf Academy is het op 4 juli extra, mega, super RAAK! Je kunt natuurlijk komen stuiteren in het Funpark, maar er is nog véél meer te doen. Voor zowel kinderen als ouders zijn er activiteiten om zelf te golfen of te leren golfen.

Het programma

Op zaterdag 4 juli is de Open Golfdag bij Westerpark Golf Academy, en een Open Golfdag is niet compleet zonder het GOLF RAAK!-Funpark! In het Funpark kun je (leren) golfen en veel plezier maken met jouw vriendjes en vriendinnetjes. 

Wist jij al dat Westerpark Golf Academy is vernieuwd? En dat 4 juli de officiële opening van de baan is? Ben jij ook zo nieuwsgierig en wil je met je familie langskomen? 

Dan ben je zaterdag 4 juli van harte uitgenodigd. Het GOLF RAAK!-Funpark is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt lekker komen aanwaaien wanneer je wilt. TEAM GOLF RAAK! vangt je op!

Heel de dag staat in het thema van 4th of july, weet jij wat dat betekent?

Psssst, vertel je het verder?

Vertel je ook even dat het evenement ook super leuk is voor je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, en die leuke jongen of het leuke meisje in je klas?

Schrijf je hier in!

 

  • Paginadatum 4 juli 2020

Algemene informatie

  • Agendadatum 4 juli 2020
  • Organisator Westerpark Golf Academy met TEAM GOLF RAAK!
  • Plaats Westerpark Golf Academy - Zoetermeer
  • Website Inschrijven voor het Funpark