(geannuleerd) Challenge Tour-toernooi

Het KLM Open 2020 krijgt er dit jaar een broertje bij: het Challenge Tour-toernooi. Dat vindt plaats op 18 tot en met 23 augustus op de golfbaan The Dutch in Spijk.

Géén B-NL Challenge Trophy in 2020 vanwege COVID-19 virus

Zodra er meer nieuws is over de B-NL Challenge Trophy, laten we het uiteraard als de brandweer weten.

Het Challenge Tour-toernooi

De laastste keer dat het Challenge Tour-toernooi plaats vond in Nederland was in 2009, dat is alweer 11 jaar geleden. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op golfbaan The Dutch in Spijk. Dit toernooi is een internationaal golf toernooi voor mannen. Dat betekent dat de golfers vanuit allerlei andere landen naar Nederland komen gevlogen om mee te doen.

Wist je dat de Challenge Tour een voorcompetitie is van de European Tour? De Challenge Tour is eigenlijk een toernooiencircuit die een divisie lager is dan de European Tour. De spelers die aan het einde van het seizoen in de top-15 staan, mogen promoveren naar de European Tour. 

Natuurlijk is er naast het golf kijken nog veel meer te doen bij dit evenement. Zo is het thema: Challenge the challenge. Dat betekent dat er veel uitdagingen zijn! Durf jij jouw mama, papa, broertjes, zusjes of vrienden uit te dagen in het GOLF RAAK!-Funpark? Dan markeer deze datum alvast in je agenda en zien we je terug op het Challenge Tour-toernooi!

 

Meer informatie volgt snel.

  • Paginadatum 16 april 2020
  • Auteur TEAM GOLF RAAK!

Algemene informatie