games

Games die je kunt spelen op je telefoon, tablet of computer

Er zijn games voor op je telefoon, tablet, spelcomputer of de gewone computer. Onze selectie is onderverdeeld. Hieronder vind je - volgens TEAM GOLF RAAK! - de leukste games. 

Games voor op je telefoon of tablet

Heb je een iPad, iPhone of Android telefoon? Dan zijn er heel veel gratis golfgames die je kunt spelen. Hieronder vind je - volgens TEAM GOLF RAAK! de leukste. Staat jouw favoriete golf game er niet tussen? Laat het ons weten via info@golfraak.nl! Scroll verder naar beneden voor games voor op je computer of spelcomu

Golf Battle

Houd jij van online uitdaging? Je kunt nu meedoen en je vrienden uitdagen in een online minigolf putting party. Versla je tegenstanders in dit handige online spel. Bestuur met je vinger de richting van de golfbal en ontpop jezelf als koning van de golfbanen. Wist jij dat Enzo Knol deze Golf Battle ook speelt?
Platform: iPad, iPhone, Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

Golf Clash

Als je zin hebt in een spelletje golf op je telefoon of tablet dan kun je Golf Clash spelen. Je kunt meedoen aan toernooien en 1 tegen 1 spelletjes. Ontgrendel banen en ontwikkel je golf skills om uit te groeien tot de Golf Clash Koning!
Platform: Ipad, Iphone, Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore. 

Golf op de WII Sports!

Wil je toch beter je golfslag oefenen die meer lijkt op een échte swing? Probeer dan golf uit met WII Sports. Met je WII controller kun jij jouw eigen slag en put ervaringen verbeteren. Sla jij straks de meeste birdies op de baan?
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

King of The Course

Als je zin hebt in een spelletje golf op je telefoon of tablet, dan is King of The Course een leuke optie! Toppers als Bubba Watson en Ian Poulter geven je tips om het spel snel onder de knie te krijgen.
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore 

Super Stickman Golf 2

Kan je geen genoeg krijgen van Angry Birds? Dan is Super Stickman Golf 2 iets voor jou! Deze 2D-game voor op je telefoon is super eenvoudig, maar ook super verslavend. In het tweede deel van Super Stickman liggen de meest bizarre banen voor je klaar die je in zo min mogelijk slagen moet voltooien!
Platform: iPad, iPhone, Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

Super Stickman Golf 3

Yeahhh hij is er, Super Stickman Golf 3 neemt je mee op een hilarische trip op de golfbaan. Je kunt tientallen levels spelen en er zijn verschillende manieren aanwezig, waarin jij een balletje kunt slaan.
Platform: iPad, iPhone, Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

 

Golf Star Season 3

Dit spel voor op je telefoon is vanaf het begin verslavend! Deze game is gratis, maar zorg er wel voor dat je genoeg ruimte op je telefoon hebt!
Platform: iPad, iPhone, Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

World Golf Tour

Vind je het leuk om op hele realistische en beroemde golfbanen te spelen, en heb je een snelle internetverbinding? Dan is dit de beste game die je op je telefoon of tablet (of zelfs in je internetbrowser op je PC) kunt spelen. Er zijn wereldwijd meer dan tien miljoen spelers met wie je de strijd aan kunt gaan. Door te winnen word je steeds beter!
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de Appstore en Playstore

Console games

Mario Golf: World Tour

Wie kent hem niet? De bekendste loodgieter ter wereld komt met zijn golfclubs naar de Nintendo 3DS. Kijk uit voor de bo(m)men en andere hindernissen en versla je tegenstanders door de bal zo snel mogelijk in de hole te krijgen! Sla ver met je driver, precies met je ijzers, en hole putts in een van de werelden. Kies je Mii of een van de andere bekende Mario karakters en groei van beginneling uit tot een echte topgolfer!
Platform: Nintendo 2DS en 3DS
Prijs: ca. 29,95 euro (Bol.com)

Rory McIlroy PGA Tour

Ben je een fan van Rory McIlroy en wil je graag golfen zoals de professionals in de grootste toernooien? Met Rory McIlroy PGA Tour kruip je in de huid van een van je golfhelden of je zelfgemaakte speler en neem je het in dit realistische golfspel op tegen de beste golfers ter wereld. Er zijn veel nieuwe beroemde banen te downloaden en je kunt ook online tegen een van je vrienden een potje golf spelen!
Platform: PlayStation 4 en Xbox One
Prijs: ca. 55,00 euro (Bol.com

Browsergames

Heb je geen Playstation, Nintendo of Xbox? Geen probleem, want er zijn veel meer leuke golf games die je kunt spelen in je internetbrowser, bijvoorbeeld met Internet Explorer, Chrome of Safari. Hieronder hebben we de leukste gratis golfgames op internet voor je verzameld.

Wonderputt heel origineel en leuk spel waarbij de verschillende holes voor je ogen veranderen! Zorg dat je geen huiswerk meer hoeft te maken, want hier ben je wel even mee bezig. Klik hier voor Wonderputt.

Ben je heel precies met je muis en heb je zin in een simpel potje Mini Golf? Mikken gaat heel eenvoudig met dit spel en het is mogelijk om met z’n tweeën te spelen op één computer. Klik hier voor Mini Golf.

Dit leuke spelletje heeft een toepasselijke naam, namelijk Golf is Hard, oftewel golf is moeilijk. Je mikt met een muisklik en weg is je bal. Golf is misschien moeilijk, maar met dit spel sla je gegarandeerd een hole-in-one. Klik hier voor Golf is Hard.

Heb je nog steeds geen genoeg gekregen van minigolf? Crazy Golf geeft zelfs de grootste mini golf expert een echte lange uitdaging van 18 holes die gaandeweg steeds moeilijker worden. Klik hier voor Crazy Golf.