games

Games

Games voor op je telefoon of tablet

Heb je een iPad, iPhone of Android telefoon? Dan zijn er heel veel gratis golfgames die je op je telefoon kunt spelen. Dit zijn de leukste:

King of The Course

Als je zin hebt in een spelletje golf op je telefoon of tablet, dan is King of The Course een leuke optie! Toppers als Bubba Watson en Ian Poulter geven je tips om het spel snel onder de knie te krijgen.
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de appstores van Apple en Google
Meer weten?

Super Stickman Golf 2

Kan je geen genoeg krijgen van Angry Birds? Dan is Super Stickman Golf 2 iets voor jou! Deze 2D-game voor op je telefoon is super eenvoudig, maar ook super verslavend. In het tweede deel van Super Stickman liggen de meest bizarre banen voor je klaar die je in zo min mogelijk slagen moet voltooien!
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de appstores van Apple en Google 
Meer weten?


Super Stickman Golf 3

Yeah hij is er, Super Stickman Golf 3 neemt je mee op een hilarische trip op de golfbaan. Je kunt tientallen levels spelen en er zijn verschillende spelmodi aanwezig, waarin jij een balletje kunt slaan.

Platform: Android

Prijs: gratis in de appstore van Google Golf Star Season 3

Dit spel voor op je telefoon is vanaf het begin verslavend! Deze game is gratis, maar zorg er wel voor dat je genoeg ruimte op je telefoon hebt!
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de appstores van Apple en Google
Meer weten?

World Golf Tour

Vind je het leuk om op hele realistische en beroemde golfbanen te spelen, en heb je een snelle internetverbinding? Dan is dit de beste game die je op je telefoon of tablet (of zelfs in je internetbrowser op je PC) kunt spelen. Er zijn wereldwijd meer dan tien miljoen spelers met wie je de strijd aan kunt gaan. Door te winnen word je steeds beter!
Platform: iPad, iPhone en Android
Prijs: gratis in de appstores van Apple en Google
Meer weten?

Consolegames

Mario Golf: World Tour

Wie kent hem niet? De bekendste loodgieter ter wereld komt met zijn golfclubs naar de Nintendo 3DS. Kijk uit voor de bo(m)men en andere hindernissen en versla je tegenstanders door de bal zo snel mogelijk in de hole te krijgen! Sla ver met je driver, precies met je ijzers, en hole putts in een van de werelden. Kies je Mii of een van de andere bekende Mario karakters en groei van beginneling uit tot een echte topgolfer!
Platform: Nintendo 2DS en 3DS
Prijs: 29,95 euro (Bol.com)
Meer weten?

Rory McIlroy PGA Tour

Ben je een fan van Rory McIlroy en wil je graag golfen zoals de professionals in de grootste toernooien? Met Rory McIlroy PGA Tour kruip je in de huid van een van je golfhelden of je zelfgemaakte speler en neem je het in dit realistische golfspel op tegen de beste golfers ter wereld. Er zijn veel nieuwe beroemde banen te downloaden en je kunt ook online tegen een van je vrienden een potje golf spelen!

Platform: PlayStation 4 en Xbox One

Prijs: 63,99 euro (Bol.com
Meer weten?

Browsergames

Heb je geen Playstation, Nintendo of Xbox? Geen probleem, want er zijn veel meer leuke golf games die je kunt spelen in je internetbrowser, bijvoorbeeld met Internet Explorer, Chrome of Safari. Hieronder hebben we de leukste gratis golfgames op internet voor je verzameld.

Wonderputt heel origineel en leuk spel waarbij de verschillende holes voor je ogen veranderen! Zorg dat je geen huiswerk meer hoeft te maken, want hier ben je wel even mee bezig. Klik hier voor Wonderputt.
Ben je heel precies met je muis en heb je zin in een simpel potje Mini Golf? Mikken gaat heel eenvoudig met dit spel en het is mogelijk om met z’n tweeën te spelen op één computer. Klik hier voor Mini Golf.
Dit leuke spelletje heeft een toepasselijke naam, namelijk Golf is Hard, oftewel golf is moeilijk. Je mikt met een muisklik en weg is je bal. Golf is misschien moeilijk, maar met dit spel sla je gegarandeerd een hole-in-one. Klik hier voor Golf is Hard.
Heb je nog steeds geen genoeg gekregen van minigolf? Crazy Golf geeft zelfs de grootste mini golf expert een echte lange uitdaging van 18 holes die gaandeweg steeds moeilijker worden. Klik hier voor Crazy Golf.

  • Paginadatum 7 april 2016