GOLF RAAK!-pasje

TEAM GOLF RAAK! organiseert evenementen waar je kunt kennismaken met golfen. Punten verzamelen was nog nooit zo leuk! Ben je al een keer bij ons in het Funpark geweest? Dan ben je misschien klaar voor de volgende stap van het avontuur.

Kennismaken met golf in het GOLF RAAK!-Funpark

'Golf is altijd RAAK!' is ons motto! Tijdens een GOLF RAAK!-activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spelletjes waarbij je actief en gezellig bezig bent én nieuwe vriendjes of vriendinnetjes maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach (en een herinnering) naar huis! 

Mascotte Spot moedigt je aan en de toffe begeleiders helpen je natuurlijk een handje. Het GOLF RAAK!-funpark is aanwezig bij een aantal gróóóóóte sportevenementen. In de agenda kun je de evenementen vinden die nu gepland staan, maar dit worden er steeds meer.

>> Vraag jouw GOLF RAAK!-pas aan!

Vanwege de winterstop en invoeren WHS-handicap worden nieuwe pasjes vanaf 1 maart weer verzonden. 

Heb je een toffe dag gehad bij GOLF RAAK! en wil je lekker gaan oefenen met echte ballen en clubs? Dan kun je hier jouw eigen, énige, èchte GOLF RAAK!-pas aanvragen. Met de pas kun je op de deelnemende (ruim 100) golfbanen RAAK! slaan op de driving range. Daarnaast maak je maandelijks kans op leuke prijzen en je wordt op de hoogte gebracht van alle activiteiten. Een aantal keren per jaar hebben we nog leuke verrassingen voor de kinderen met een pasje.