Helemaal RAAK!
10 x RAAK!
Beeld: RAAK!

Hoe meer, hoe beter...(10x RAAK!)

6 april 2016
Golf is fun! Wij hebben de tien belangrijkste redenen om voor RAAK! te gaan op een rijtje gezet. We tellen van 1 tot 10: vandaag nummer 9 & 10.

9

Hoe meer, hoe beter

Vooroordeel: De NGF is alleen geïnteresseerd in nieuwe ‘Joosts’ en ‘Christels’

Iedere sport heeft helden nodig. Rolmodellen zoals Joost Luiten, Christel Boeljon of Anne van Dam zijn heel belangrijk, want zij zorgen ervoor dat er meer mensen gaan golfen. Daarom is het logisch dat de golfbond (de Nederlandse Golf Federatie) veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen en opleiden van talenten. Maar om die talenten te vinden heb je wel veel jonge golfers nodig! Ook vindt de NGF het belangrijk dat kinderen sporten, want sporten is gezond. Dus hoe meer sportende kinderen, hoe beter.

Helemaal RAAK!: Talent of geen talent, golfen is fun voor iedereen!

10

Grote ambities

Vooroordeel: Kinderen en golf. Is die combinatie wel mogelijk? 

In Nederland golft slechts één procent van alle kinderen die sporten. In Zweden is dat bijvoorbeeld vijftien procent. Vanuit de ambitie meer en beter golf en het zekerstellen van een gezonde toekomst voor de hele golfwereld heeft de NGF in samenwerking met ING Private Banking een programma ontwikkeld dat de Nederlandse jeugd op positieve wijze laat kennismaken met de golfsport.

Helemaal RAAK!: Met RAAK! mikken we heel hoog! In 2016 willen we 25.000 leden hebben, in 2017 35.000 en in 2018 50.000. Om dat te bereiken hebben we jouw hulp hard nodig!

Heb je vragen over RAAK! of goede ideeën? Stuur een mailtje naar florence@golfraak.nl en we nemen contact met je op!

Wil je lid worden van RAAK!, klik dan hier!