SPOT de Mascotte

5 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
TROMGEROFFEL TROMGEROFFEL... De naam van de mascotte is gekraakt! Vanaf nĂș luistert de altijd vrolijke RAAK!-mascotte naar de naam SPOT! Op dit moment ligt SPOT even uit te rusten, zodat hij vanaf zaterdag 6 augustus fris en fruitig genoeg is om twee weken te kunnen schitteren op de Olympic Experience in Scheveningen!

Je kunt samen met SPOT op de foto, hij moedigt je aan als je aan het golfen bent of deelneemt aan een van de andere toffe spellen én hij is dol op knuffelen! Op zaterdag 6, 13 en 20 augustus komt hij vast ook even koekeloeren als je bij de golf een vlogclinic kunt krijgen door het social media team van RAAK!

De 'Sweet Spot'!

SPOT is een échte golfnaam! Weet je waarom? De 'Sweet Spot' is het punt op een golfbal waar je de bal op zijn best kunt raken. De bal vliegt dan zó lekker van je golfclub af, dat je het kunt horen, voelen én zien.

Team RAAK! feliciteert Veronique!

De naam SPOT is bedacht door Veronique. Zij heeft twee kaarten gewonnen voor de Olympic Experience. Nogmaals gefeliciteerd Veronique! Team RAAK! kreeg nog heel veel andere leuke namen toegestuurd, dus misschien, áls SPOT eens verliefd wordt...