RAAK! in het zand!

8 augustus 2016 Redactie Raak!
Zand tussen je tenen, achter je oren en sproetjes op je neus. Zaterdag ging de Olympic Experience van start. Met een ├ęcht olympisch vuur werd het strandfeest geopend door oud-sporters die met hun medailles om de nek een optocht vormden met kinderen uit Den Haag.

RAAK! heeft een aantal spellen uit het Funpark op het stand neergezet. Sumogolfen is zoals altijd het meest populair net zoals de snoepmachine. Voor het échte golfen staan de kinderen ook in de rij. Met een tattoo op je arm en gouden armband gaan alle kinderen nog vrolijker door het zand struinen dan ervoor.


Nog tot en met zondag 21 augustus kunnen grote en kleine kinderen komen kennismaken met golf. Kom op zaterdagen vloggen met het RAAK!-vlogteam, vette foto’s maken voor op Instagram en Facebook of spreek jouw videoboodschap in voor Joost Luiten om hem succes te wensen.

12 augustus golf centraal!

Tijdens de Olympic Experience staat iedere dag een bepaalde sport meer in de schijnwerpers. Golf krijgt extra aandacht op vrijdag 12 augustus. Dit betekent: veel live beelden van het golftoernooi in Rio met Joost Luiten als Nederlandse hoop op een golfmedaille. Dus kom die dag zéker naar de Olympic Experience. Het ‘sportdorp’ is iedere dag geopend van 10.00 tot 24.00 uur.