KLM Open Club Challenge

22 juli 2016 Redactie Raak!
Op de zondag van het KLM Open kunnen clubteams meedoen aan de Club Challenge. Teams uit heel Nederland kunnen met elkaar strijden om de felbegeerde ‘KLM Open Club Cup’ en zeg dát maar eens tien keer achter elkaar!

In het RAAK! funpark gaan de teams tegen elkaar battelen onder aanmoediging van de RAAK! mascotte en natuurlijk jullie supporters. De KLM Open Club Challenge is vooral leuk als je tussen de 6 en 14 jaar oud bent. En extra stoer: je mag zonder begeleiding van de club deelnemen aan de spellen zodat de begeleiders hun eigen gang kunnen gaan. Vergeet alleen niet te vragen of iemand foto’s kan maken en deze te delen via Instagram en Facebook van RAAK! en jouw club! 


Leuk! Wanneer is het?

Op zondag 11 september worden twee rondes van de Club Challenge georganiseerd. Ronde 1 is van 11.00 tot 12.30 uur en ronde 2 is van 13.00 tot 14.30 uur. Voor of na de Club Challenge is er nog genoeg tijd om van het toernooi te genieten.


Tof! Hoe kan ik me inschrijven?

De jeugdcoördinator van de club of jouw golfpro kan het team inschrijven door een mail te sturen naar florence@golfraak.nl. Een team bestaat uit minimaal 6 kinderen, dus trommel je golfvrienden op! Deelname is gratis en op vertoon van je RAAK!-ledenpas mag je gratis naar het KLM Open. Heb je nog geen RAAK!-ledenpas? Vraag deze dan als de wiedeweerga aan via de aanmeldlink (NGF-jeugdleden worden gratis lid van RAAK!)!