Knotsgolfen met de mascotte van RAAK!

Eerste RAAK! event tijdens ING Golfweek smaakt naar meer!

24 mei 2016 Redactie Raak!
RAAK! pakte tijdens de ING Golf Week groots uit met haar eerste Funpark. Met veel plezier maakten de aanwezige kids kennis met golf en de mascotte van Team RAAK!

In een grote opblaasbare bal Sumoworstelen, racen in een buggy, knotsballen in een echte arena en vliegende snoepjes met je mond opvangen. De  aanwezige kinderen konden er geen genoeg van krijgen en zelfs bij de ouders begint het te kriebelen. De muziek knalt uit de boxen, en het feest is compleet als de RAAK! mascotte het terrein op komt dansen. Enthousiast helpt hij de kids met het oplossen van de blokkenpuzzel en laat zijn golf skills zien in de slagkooi.   

Het eerste RAAK! Funpark was niet te missen tijdens de Golfweek. Team RAAK! haalde alles uit de kast om kinderen op een speelse, en laagdrempelige manier kennis te laten maken met golf. Hoe? Door hen vooral veel plezier te bieden, en te laten zien dat golf niet saai is! De kinderen reageren verrast en zijn enthousiast. Sommige ouders kregen hun kinderen maar met moeite (en met tranen!) mee naar huis. RAAK! is heel tevreden over deze eerste editie en kijkt met veel plezier uit naar de volgende evenementen op de kalender. 

Kom je ook op 18 juni naar RAAK! bij het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda? Meld je hier direct aan.