Houdgrepen en golf kneepjes

10 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Op zondag 9 oktober gaf Floris de Haas de enige echte RAAK!-clinic voor kinderen die iets meer golf wilden ervaren dan in het Funpark mogelijk is.

Dit keer met échte clubs, échte ballen en dus een échte pro. Er werd aandacht gegeven aan de golfswing (je weet wel, als je met je club helemaal tot achter je rug uitkomt om de bal zo vér mogelijk te slaan) en aan het putten (jep, als je uiteindelijk het balletje in de hole wilt spelen). Jong en oud, beginners en al golfende kinderen, jongens en meisjes - iedereen was welkom en iedereen was er.

SPOT in de houdgreep

SPOT werd zonder moeite op zijn rug gelegd door judoka Dex Elmont. Dex was voor het eerst op de golfbaan en kreeg ook een golfles van Floris de Haas. Dex was aanwezig omdat hij ambassadeur is van het Jeugdsportfonds. Het totaalbedrag wat is opgehaald het afgelopen jaar - tijdens het Familietoernooi - werd op 15 december tijdens het gala van de Golf Awards bekend gemaakt: € 29.500,-

Dex en de RAAK!-reporters!

Dex kwam er zelf ook niet zonder kleerscheuren vanaf. Sterker nog, hem werd zijn hemd van het lijf gevraagd door 2 brutale RAAK!-reporters; Laure en Wessel. Hieronder vind je de volledige versie en de 2 opwarmertjes.


Volledig filmpje

 

Opwarmertje 2

 

Opwarmertje 1

Meer informatie over het Jeugdsportfonds? Kijk op www.jeugdsportfonds.nl.