Het grote KLM Open FEEST!

2 september 2016 Redactie GOLF.NL
Het KLM Open is een heel groot golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. We vertellen je er álles over!

Alle remmen los in het RAAK!-Funpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, racen in een buggy, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter!

Het funpark is dagelijks geopend. Bekijk de agenda op de homepage om per dag te kijken hoe laat je welkom bent voor de vrije inloop. Team RAAK! ontvangt je graag en zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur.

De SWKGroep KidsCorner

De SWKGroep heeft naast het Funpark een KidsCorner ingericht. Sport, speel, beleef en ontdek. Voor alle kinderen zijn er veel leuke activiteiten te doen. Jongleren, verschillende techniekactiviteiten en er zijn zelfs kleurplaten die tot leven komen! In de KidsCorner kunnen alle kinderen genieten van uitdagende spelletjes onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Openingstijden SWKGroep KidsCorner:
Donderdag & vrijdag: 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag & zondag: 9.30 - 18.00 uur

Ook mascotte teQ zal aanwezig zijn. Ga met hem op de foto, daag hem uit voor een wedstrijdje of 'doe de teQ'!

Juichennn! Juichennn! Bij Hole 14!

Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

Een échte golfles bij De Golf Academie

Bij De Golf Academie kun je een gratis golfles krijgen als je je vooraf inschrijft. Een échte golfpro geeft je in 15 minuten instructies voor een basis swing.

RAAK! niet verdwaald! 

Je krijgt een plattegrondje mee als je het Funpark of de SWKGroep KidsCorner verlaat.