KLM Open één groot zomerfeest

Wat was er allemaal te doen?
14 september 2016 Redactie GOLF.NL
Het was vier dagen feest, een RAAK! zomer golffeest! Joost Luiten speelde als klein jongetje op donderdag nog in het funpark en op zondag pakte hij met voorsprong de titel. Zo snel kan het gaan met golfen, als je maar vaak genoeg oefent! Hij won afgelopen zondag voor de tweede keer in zijn golfcarrière het KLM Open.

Tourspelers in tha house!

Op donderdagmiddag was Sem de gelukkige om Joost Luiten uit te dagen voor een battle in het Funpark. Joost was zichtbaar onder de indruk van de golfkunsten van Sem die hem een poepie lied ruiken. Op zaterdagmiddag kwamen er zelfs twee spelers naar het Funpark. De Belgische speler Nicolas Colsaerts nam het op tegen de Nederlander Wil Besseling, maar ze deden dat niet allen. Drie kinderen mochten Nicolas helpen en drie spelers zorgden voor de doelpunten van Wil. De filmpjes van de twee bijzondere ontmoetingen zijn hieronder te vinden. Toen Joost Luiten uiteindelijk het toernooi won, waren de kinderen helaas al naar huis, maar SPOT is wel met hem op de foto gegaan.

 

Basisscholen

Basisscholen uit de omgeving kwamen met honderden kinderen op uitnodiging van Team RAAK! een kijkje nemen op het grootste golftoernooi van Nederland. Op donderdag en vrijdag kwamen zij onder schooltijd golfen en plezier maken in het funpark. Met de enige echte RAAK!-plattegrond namen de groepen ook nog een kijkje in de baan. Bijvoorbeeld bij hole 14 waar jullie hard mochten juichen voor de amateurs die de professionals mochten verslaan.

KLM Open Club Challenge

Jeugdteams uit Nederland en België konden op zondag deelnemen aan de KLM Open Club Challenge. In het funpark raasden de kids langs alle spellen en uiteindelijk ging in ronde 1 de Rosendaelse er met de felbegeerde KLM OPEN CLUB CUP vandoor. In ronde 2 liep het uit op een gelijkspel tussen de Noord Hollandse en de Hilversumse.

RAAK!-leden gratis toegang!

Team RAAK! heeft genoten van alle blije gezichten tijdens dit grandioze KLM Open. Het was super tof om iedereen met een RAAK!-pasje gratis toegang te kunnen geven. We hopen dat iedereen nét zoveel genoten heeft van het toernooi. Wil je volgend jaar niets missen van het KLM Open en ben je jonger dan 21 jaar, word dan lid van RAAK!