Kom je naar het KLM OPEN?

30 augustus 2017 GOLFTEAM RAAK!
Jij komt toch zeker ook naar het KLM Open? Stuiteren in het funpark, topgolf kijken en handtekeningen verzamelen?

Uiteraard is GOLF RAAK! aanwezig op het grootste en mooiste golftoernooi van Nederland: HET KLM OPEN! We zijn er vier volle dagen en we ontvangen jou en je vrienden heel graag. In de agenda kun je zien hoe laat het funpark per dag geopend is.
Als je het funpark al eens beleefd hebt, kun je mee met de 'speurtocht' door de baan. Hiervoor kun je je ook bij GOLF RAAK! melden, dan wijzen wij je de weg.

Wat is er allemaal te doen?

In het filmpje krijg je een indruk van wat er allemaal te doen is. 

Voordat je komt, vraag je dan je RAAK!-golfpas aan?

Met de RAAK!-golfpas kun je bij de deelnemende golfbanen kennismaken met het échte golf, krijg je korting op toffe RAAK!-spullen én kunnen we je op de hoogte brengen van nóg meer fun! Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de pas. Enneee...pssst, je kunt misschien wel wat winnen met de maandelijkse trekking, want iedereen heeft een RAAK!-geluksnummer!

Als je je vanaf nu tot en met 17 september aanmeldt voor de gratis RAAK!-golfpas maak je kans op één van de superprijzen:

  • Een RAAK!-golfset
  • Een RAAK!-putter met bal
  • OF DE SUPER DUPER MEGA VETTE GOLFCLINIC VOOR JOUW HELE KLAS

DIRECT AANMELDEN

TIP: Vertel aan zoveel mogelijk klasgenootjes dat je je hebt aangemeld voor een RAAK!-golfpas - dan heb je natuurlijk nóg meer kans dat de hoofdprijs naar iemand in jouw klas gaat!