SPOT heeft een vriendenboekje!

Geef je wens voor 2018 door!
23 december 2017 GOLFTEAM RAAK!
SPOT wil graag nog iets meer weten van zijn golfvriendjes, want dat zijn er inmiddels meer dan 1000! Als je in het vriendenboekje hebt geschreven, maak je kans op een RAAK!-golfset, maar nóg leuker is misschien wel dat je je idee voor 2018 kunt doorgeven en dat GOLFTEAM RAAK! daar de leuksten uit selecteert.

De leukste ideeën worden geselecteerd!

De vragen in het vriendenboekje hebben natuurlijk een doel. Je kunt doorgeven wat je graag eens met SPOT zou willen doen in 2018. Je kunt bijvoorbeeld invullen dat je graag eens golfles wilt volgen met SPOT of een ritje in de buggy wilt maken, of misschien heb je wel een véél leuker idee. De leukste ideeën worden geselecteerd en uiteraard betrekken we je dan bij het verder organiseren van de activiteit.

VUL DIRECT HET VRIENDENBOEKJE IN

Je maakt een eigen profiel aan

Als je nog geen eigen e-mailadres hebt, wordt jouw aangemaakte profiel onder die van je ouders gehangen (als zij bijvoorbeeld een eigen account hebben via golf.nl). Ook als je wel een eigen e-mailadres hebt en je nu via het e-mailadres van je ouders wordt gemaild, kunnen we je voortaan met jouw eigen naam aanschrijven. Enne, je krijgt al gelijk de door jou in gevulde vragenlijst in je (eigen) inbox. 

Maak kans op een RAAK!-golfset!

Door de vragen in te vullen, weet GOLFTEAM RAAK! niet alleen dat je tot de vriendjes van SPOT behoort, maar óók maak je kans om een eigen RAAK!-golfset te winnen.