Fun in Tilburg

Golf, hamburgers en suikerspinnen
12 juli 2017 Redactie TEAM RAAK!
Afgelopen weekend vond de ING golfweek plaats in Tilburg. Bij een hele mooie golfclub in Brabant, Prise d'Eau. Op vrijdag waren er 300 school kinderen uitgenodigd om te komen stuiteren in het Funpark. Het was een drukte van jawelste en het weer was prachtig.

Van alles te beleven

Behalve spelenderwijs leren golfen in het Funpark was er van alles te doen en te beleven. Zo moest je oppassen dat je niet tegen Ruud Gullit of Ronald de Boer opbotste, zij vormden met nog een aantal andere oud-sporters Team Nederland in de Legends trophy. Zij speelden tegen Team Europa waar bekende voetballers uit Denemarken in Frankrijk aan mee deden. Uiteindelijk heeft team Europa gewonnen.

Golfen en daarna jezelf helemaal volproppen met grote hamburgers, suikerspinnen en poffertjes.
Met de hele familie kon je bijvoorbeeld ook een golfles nemen bij De Golf Academie. Dit kon individueel, of in groepjes. Dan is het natuurlijk dubbel zo leuk om je vader uit te kunnen lachen als jij verder slaat dan hij. Onder aanmoediging van de mascotte SPOT waren op zaterdag en zondag ook een heleboel kinderen aan het genieten van alle leuke spellen in het fun Park. En bij de foodtrucks kon je vervolgens jezelf helemaal volproppen met grote hamburgers, suikerspinnen en poffertjes.

ING CUP

Voor 16 jeugdteams was het extra spannend dit weekend. Zij speelden de ING Cup. De winnaar - Eindhovensche Golfclub - is naar huis gegaan met entreekaarten van het KLM open voor de héle club. 

Pippa vlogt RAAK!

Pippa kwam langs om een vlog te maken van haar belevenissen. Ze nam een kijkje in het vind park, danste met de mascotte spot en schopte een balletje bij het footgolf parcours.