Aftellen naar het KLM OPEN

Topgolf kijken, zelf proberen én leuk voor je ouders ;)
28 juli 2017 GOLFTEAM RAAK!
Het KLM Open is een heel groot golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. We vertellen je er binnenkort álles over!

Alle remmen los in het RAAK!-Funpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter!

Het funpark is dagelijks geopend. Maar bekijk steeds de agenda op de homepage om per dag te kijken hoe laat je welkom bent voor de vrije inloop. Team RAAK! ontvangt je graag en zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur.

Juichennn! Juichennn! Bij Hole 14!

Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

Een échte golfles bij De Golf Academie

Bij De Golf Academie kun je een gratis golfles krijgen als je je vooraf inschrijft. Een échte golfpro geeft je in 15 minuten instructies voor een basis swing.

Het programma maken we steeds een beetje meer bekend. Dus blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van GOLF RAAK!, Facebook, Instagram en deze website