Gegolft in AHOY? Vraag je RAAK!-golfpas aan!

21 juni 2017 GOLFTEAM RAAK!
Heb je vandaag gegolft in AHOY Rotterdam? Dan heb je een super coole frisbee gekregen, een tattoo op je arm en pronkt jouw sleutelhanger aan het sleuteltje van je dagboek. TEAM RAAK! vond het in ieder geval leuk om jou te ontmoeten en we zien je graag nog eens keer terug!

Wil je nog een keer golfen?

Op de driving range kun je met een échte club en golfballen zover rammen als je kunt. Onderstaande banen in omgeving Rotterdam hebben een éxtra aanbod voor alle kinderen die mee hebben gedaan aan The Final, maar uiteraard mag je ook nog iemand meenemen.

Op vertoon van jouw RAAK!-golfpas - gratis aan te vragen via deze site - kun je van onderstaande aanbiedingen gebruik maken. Laat je ons weten hoe het was?

Golfbaan Kralingen, Rotterdam

In het Kralingse Bos ligt een golfbaan waar je van harte welkom bent voor een introductieles. De les wordt gegeven door de golfprofessionals. Aanmelden voor deze les kan via golfprofessionals@golfbaankralingen.nl. De kosten voor deze les bedragen slechts € 5,- (cash afrekenen bij de les)

  • 4 of 5 juli tussen 17.00 uur en 18.00 uur
  • 29 of 30 augustus tussen 17.00 en 18.00 uur

Aanmelden voor deze les kan via golfprofessionals@golfbaankralingen.nl. 
De kosten bedragen slechts € 5,- (cash afrekenen bij de les)

Golfcenter SEVE, Rotterdam

Bij het grootste trainingscentrum van Nederland kun je 2 lesuren gratis ervaren hoe het is om écht te golfen. De eerste basisbeginselen van het putten, chippen de swing komen aan bod. Aanmelden kan via juniors@seve.nl. Als je in je mailtje jouw naam, leeftijd en telefoonnummer vermeldt, met de vraag wanneer je welkom bent voor de kennismakingsles, wordt er contact met je opgenomen.

Golfbaan IJsselweide, Gouda

De eerste 3 lessen zijn gratis en vinden plaats elke zaterdag van 12.00 uur en 13.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). Aanmelden voor deze lessen kan via Bibi Sassen: bibi.sassen@golfbaan-ijsselweide.nl

Volgende RAAK!-golfevenementen!

In 2017 kom je GOLF RAAK! nog op veel meer evenementen tegen. Komende zaterdag 24 juni is het volgende evenement in Schipluiden (vlak onder Delft). Op 7, 8 en 9 juli is er een super mega groot evenement in Tilburg. Daar kunnen ook je ouders naartoe. Meer informatie vind je in de RAAK!-agenda.

Vraag eerst jouw RAAK!-golfpas aan

Vraag eerst jouw RAAK!-golfpas aan

Met jouw gratis RAAK!-golfpas kun je trouwens gratis gebruikmaken van de driving range in heel Nederland op alle deelnemende RAAK!-golfbanen. Dan moet je wel een stukje verder fietsen 😉.