De geluksbirdie in november

21 november 2017 GOLFTEAM RAAK!
Heb jij hem binnen? Dan is het je vást opgevallen dat er deze keer op staat dat er iedere maand prijzen worden verloot. Jouw RAAK!-golfpas is dus direct ook een gelukspas - als je tenminste geluk hebt ;).

Is jouw golfpas ook jouw gelukspas?

De winnaar van de maand november is nummer 2541575

Deze maand heeft SPOT weer een winnaar uit de golftas getoverd. Ieder nummertje van de persoonlijke golfpasjes is uniek. De winnaar van de maand november is nummer 2541575. Sam Maes is de gelukkige winnaar. Je ontvangt een persoonlijk mailtje van GOLFTEAM RAAK! en daarna uiteraard de maandprijs. De maandprijs van de maand novemer is de enige échte RAAK!-putter. Gefeliciteerd! 

Op avontuur

Met jouw RAAK!-golfpas kun je bij de RAAK!-golfbanen komen oefenen op de driving range. Per baan zijn er wellicht nog wel meer voordelen voor golfvriendjes van RAAK!. Wil je volgende maand kans maken op de prijs? Bestel dan gauw je eigen RAAK!-golfpas!

Wil je ook een eigen putter en wil je niet gokken op de prijs? Natuuuuuuurlijk kan dat! Als golfvriendje van RAAK! kun je de putter voor 15 € (excl. verzendkosten) bestellen