Ben jij het duizendste vriendje van RAAK!?

Word nu vriendje en SPOT komt bij je langs!
18 oktober 2017 Redactie GOLF.NL
In 2017 heeft SPOT bijna 1.000 nieuwe golfvriendjes gemaakt. Golfvriendjes krijgen een persoonlijke RAAK!-gelukspas en daarmee zijn leuke prijzen te winnen, krijg je korting op golfsets én - het allerbelangrijkste - kun je gratis kennismaken met het échte golf op 130 banen.

De komende weken wordt hoogstwaarschijnlijk het duizendste pasje aangevraagd en SPOT laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Meld je dus gauw aan voor een pasje als je dat nog niet hebt en misschien komt SPOT hem dan wel persoonlijk bij jou afleveren!

Een RAAK!-pasje en dan?

Met deze pas kun je bij de deelnemende 130 golfbanen GRATIS kennismaken met het échte golf, krijg je korting op toffe RAAK!-spullen én kunnen we je op de hoogte brengen van nóg meer evenementen en fun! Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de pas. Enne... pssst, je kunt misschien wel wat winnen met de maandelijkse trekking, want iedereen heeft een RAAK!-geluksnummer!

De RAAK!-community groeit

Om een superleuke eerste ervaring met golf en fun mee te geven, willen we zoveel mogelijk kinderen tot en met 12 jaar ontmoeten. Dat is bij de kinderen die een pas hebben, al gelukt en we heten hen ontzettend welkom binnen de RAAK!-golfcommunity. GOLFTEAM RAAK! is ervan overtuigd dat we elkaar de komende jaren nog veel gaan zien op en rond alle golfbanen in Nederland.