Bouw je eigen mini golfbaan

19 oktober 2017 GOLFTEAM RAAK!
Golfen in de achtertuin. Meer dan een putter, een balletje en een beetje creativiteit heb je niet nodig… Als je een puttertje bij GOLF RAAK! bestelt, krijg je tips voor het maken van een eigen 'hole' in de tuin.

STAP 1 - Putter bestellen en uitpakken

Het uitpakken van cadeaus is natuurlijk altijd leuk. Bestel je eigen RAAK! putter voor slechts 25 euro (excl. verzendkosten). Als je vriendje bent van GOLF RAAK! (gratis) krijg je hem zelfs voor tien euro goedkoper. Ze zijn er in drie verschillende lengtes (6-9 jaar, 10-12, 13-15) en in twee uitvoeringen: voor links- en rechtshandigen.

STAP 2 - Brief met tips goed lezen

In de begeleidende brief lees je tips over hoe je creatief je eigen golfbaantje kunt maken in de tuin of op een grasveldje in de buurt. Als je een gat kunt en mag graven, dan kun je bijvoorbeeld een bloempotje gebruiken als hole (ook wel cup genoemd). Maar je kunt natuurlijk ook iets anders bedenken waar je de bal naartoe of in speelt.

STAP 3 - Knutsel je eigen vlag

Voordat je begint, kun je dus eerst leuk gaan knutselen. Jade en Denne hebben een oud T-shirt van hun vader gebruikt om een holevlag te maken. Met een paar bamboestokjes, ijzerdraad en wat stiften maak je de mooiste dingen!

STAP 4 - Lekker golfen in de tuin

Ben je klaar met knutselen? Dan kan het golfen beginnen! Als je niet makkelijk een gat kunt maken in het (kunst-)gras (als je veel golft in de tuin, mag het misschien wel van je ouders), dan bedenk je wat anders, net zoals Denne en Jade! Die gebruiken een frisbee waar ze de bal in moeten krijgen. Dat is natuurlijk ook handig als je op een andere plek gaat putten; dan kun je steeds een andere hole maken.

STAP 5 - Klaar voor de grote baan!

Zie je? Golf is leuk en je hebt niet veel nodig om al heel leuke spelletjes te bedenken: een RAAK!-putter plus RAAK!-balletje. Dat is de eerste stap naar golf op een grote golfbaan!