Tom-tiedom nog Γ©ven de hole uitspelen

Kinderen stalen de show tijdens BEAT THE PRO!
22 september 2017 Redactie GOLF.NL
De beelden van de 8-jarige Tom die deelnam aan Beat The Pro bij het KLM Open gingen de wereld over. GOLF.NL gaf hem een dag later de kans om het mooie verhaal helemaal rond te maken. Bekijk hieronder het filmpje Jarne Hemmen (15 jaar) en Matthias Henke (11 jaar oud) wonnen met Beat the pro allebei twee vliegtickets. Wat een succes!

Tomtiedom maakt een parretje

De net 8-jarige Tom Hendriks stal zaterdag 16 september de harten van het publiek tijdens het KLM Open met zijn optreden op hole 14 van The Dutch. Tom deed mee aan Beat the Pro. Dit is een unieke kans voor golfers om eens tussen professionele golfers te mogen spelen. Hij pakte zijn driver en sloeg de bal bijna op de green. Het scheelde een haartje of hij had de bal dichter bij de vlag gelegd dan Matt Wallace, George Coetzee en Matteo Manassero (de 3 te kloppen grote namen).  Als een volleerde tourspeler liep hij stoer zwaaiend naar de green en nam het applaus dankbaar in ontvangst. De beelden gingen de wereld over (De Twitterberichten onderaan de pagina laten dat zien. 

Het was zonder twijfel een van de hoogtepunten van het KLM Open 2017. Bij Beat the Pro gaat het erom dat je eerste slag dichter bij de vlag ligt dan die van de spelers in dezelfde flight. Daarna wordt je bal opgepakt en spelen de toppers weer verder. Tom was zó populair dat de cameramensen van golf.nl Genoeg reden om het jonge talent op te trommelen en hem de kans te geven om de hole uit te spelen. 


Jarne en Mattias vliegen door Europa!

De voorgangers van Tom wonnen beiden twee vliegtichters voor een Europese bestemming naar keuze. Mattias Henke won wél de 2 vliegtickets, omdat hij niemand minder dan Chris Woods had verslagen. Mattias had zich geplaatst voor Beat the Pro tijdens de Joost Luiten Classic. Ook Jarne Hemmen (15 jaar) viel in de prijzen.

De Twitterberichten van Tom die de wereld overgingen