Vervolgaanbod na Jeugdvakantieland Ahoy

Van Ahoy naar de ├ęchte golfbaan!
13 augustus 2018 GOLFTEAM RAAK!
GOLFTEAM RAAK! is 12 dagen te vinden in Ahoy Rotterdam tijdens Jeugdvakantieland. Heb je bij ons gegolft en wil je het nog eens proberen? Dat snappen wij wel. We hebben een overzicht voor je gemaakt waar je terecht kunt!

Wil je in de buurt van Rotterdam graag nog eens proberen te golfen? Hieronder is het aanbod van een aantal verenigingen te vinden.

Bij de onderstaande golfbanen zijn kennismakingslessen georganiseerd voor kinderen die na Jeugdvakantieland graag nog eens willen golfen. Uiteraard zorgen zij ervoor dat je materiaal mag gebruiken.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche (Bergschenhoek)

Vanaf september starten op woensdag en zondag de jeugdlessen weer bij de Hooge Rotterdamsche. Kinderen die nog niet eerder gegolft hebben, kunnen gratis 1 of 2 keer meedoen aan de lessen. Aanmelden kan via: j.ongkiehong@dehoogerotterdamsche.nl
De data: 12 en 16 september 7, 10, 14, 17 oktober en 7, 11, 25 november

Golfbaan Hitland (Nieuwerkerk a.d. IJssel)

Bij Golfbaan Hitland kun je je aanmelden voor 3 groepslessen van 50 minuten voor € 10,- per les per persoon. 
Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via info@hitland.nl. Zij informeren je over de data en tijden.

Golfclub Capelle (Capelle a.d. IJssel)

Bij Golfclub Capelle kun je je aanmelden voor 3 groepslessen van 50 minuten voor € 10,- per les per persoon. 
Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via info@golfclubcapelle.nl. Zij informeren je over de data en tijden.

Golfbaan Crimpenerhout (Krimpen aan de Lek)

Bij Golfbaan Crimpenerhout (Krimpen aan de Lek) kunnen kinderen gratis deelnemen aan een van de jeugdlessen. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via info@golfbaancrimpenerhout.nl. Zij informeren je over de data en tijden.

Woon je niet in buurt van Rotterdam? Niet getreurd dan kun je altijd op de andere deelnemende golfbanen terecht! Bekijk hier het overzicht.

Vraag direct je RAAK!-clubpas aan!

Je krijgt je eigen pasje thuisgestuurd  Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.