Zó RAAK! wordt het KLM Open!

5 redenen om naar het toernooi te komen!
Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. We geven je 5 redenen om naar het toernooi te komen en ál je vrienden op te trommelen.

1.   Alle remmen los in het RAAK!-golfpark

Alle RAAK!-spellen staan voor je klaar! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en golfen met een snelheidsmeter. Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'? Team RAAK! ontvangt je graag. Zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. (Het RAAK!-funpark is open tussen 10.00 en 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag zijn er schoolklassen op uitnodiging. In het weekend is iedereen welkom!)

Ennnee.. psssst! Met jouw RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot het KLM OPEN! Laat ook je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan als je die nog niet hebt!

2.  Rondleidingen door NGF-jeugdselectiespelers

Tussen 10.00 en 13.00 uur worden er rondleidingen georganiseerd door NGF-jeugdselectiespelers. Talenten die misschien iets ouder zijn dan jij, kun je het hemd van het lijf vragen. Ze nemen jullie in groepjes mee naar de driving range en kijken samen met jou naar de wedstrijd. Ondertussen vertellen zij over hun leven als topsporter. Een unieke ervaring! Inschrijven voor de rondleidingen kan door je te melden bij de tent van Golf RAAK!

3.  Terug van weggeweest: De KLM Open Club Challenge

Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud organiseren we de KLM Open Club Challenge. Behalve dat het woord een tongbreker is, is het een battle tussen 6 kinderen van een golfclub die onder aanmoediging van Spot en alle andere supporters de strijd met elkaar aangaan. Ronde 1 is van 11.00 tot 12.30 uur en ronde 2 is van 13.00 tot 14.30 uur. 
Wil jij je met je club aanmelden voor deze challenga, vraag dan of jouw golfpro, coach of iemand van de jeugdcommissie contact opneemt met patty.smit@ngf.nl

4.  Juichen bij hole 14!

Bij hole 14 is een tribune waar je héél hard mag juichen als de rest van het publiek dat ook mag doen! Het publiek kan daar kijken naar dé toppers dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten.

5.  Ben je klaar met golfen?

Ook de Optimist On Tour is naast het terrein van het KLM Open aangemeerd om je een toffe zeilles te geven. In het Lingebos liggen de Optimistjes (zo heten de kleine bootjes) voor je klaar. Inschrijven voor deze zeilles kun je alvast via de website van de Optimist On Tour.